Custom Search

Sunday, September 21, 2008


Not your typical pictures of Scotland, but all the more beautiful for that.

go here to see more pictures by Steve Carter

The 25 Best Exam Blunders

1) Classical Studies
Question: Name one of the early Romans' greatest achievements.
Answer: Learning to speak Latin

2) Biology
Question: What is a fibula?
Answer: A little lie

3) General Studies
Question: Jeff has been asked to collect data about the amount of television his friends watch. Think of an appropriate question he could ask them.
Answer: How much TV do you watch?

4) Classical Studies
Question: What were the circumstances of Julius Caesar's death?
Answer: Suspicious ones

5) Biology
Question: Give an example of a smoking-related disease
Answer: Early death

6) Geography
Question: What are the Pyramids?
Answer: The Pyramids are a large mountain range which splits France and Spain

7) Biology
Question: What is a plasmid?
Answer: A high definition television

8) English
Question: In Pride and Prejudice, at what moment does Elizabeth Bennet realise her true feelings for Mr Darcy?
Answer: When she sees him coming out of the lake.

9) Geography
Question: What do we call a person forced to leave their home perhaps by a natural disaster or war, without having another home to go to.
Answer: Homeless

10) Religious Studies
Question: Christians only have one spouse, what is this called?
Answer: Monotony

11) Biology
Question: In the Hawaiian Islands, there are around 500 different species of fruit fly. Give a reason for this
Answer: There are approximately 500 varieties of fruit

12) Physics
Question: Name an environmental side effect of burning fossil fuels
Answer: Fire

13) Geography
Question: Define the term "intensive farming".
Answer: It is when a farmer never has a day off.

14) Maths
Question: Change 7/8 to a decimal
Answer: 7.8

15) Geography
Question: What does the term "lava" mean?
Answer: A pre-pubescent caterpillar

16) General Studies
Question: Redundancy is often an unpleasant and unexpected event in someone's life. Give two examples of unexpected life events.
Answer: 1) death 2) Reincarnation

17) History
Question: What was introduced in the Children's Charter of 1908?
Answer: Children

18) Business Studies
Question: Explain the word "wholesaler".
Answer: Someone who sells you whole items - eg, a whole cake

19) Geography
Question: The race of people known as Malays come from which country?
Answer: Malaria

20) Geography
Question:What artificial waterway runs between the Mediterranean and Red Seas?
Answer: The Sewage Canal

21) Geography
Question: Name one famous Greek landmark
Answer: The most famous Greek landmark is the Apocalypse

22) Maths
Question: Expand 2 (x + y)
Answer: 2 ( x + y )
2 ( x + y )
2 ( x + y )

23) Business Studies
Question: Assess Fashion House pls's choice to locate its factory near Birmingham. Is Birmingham the right location for this type of business?
Answer: No. People from Birmingham aren't very fashionable.

24) History
Question: Where was the American Declaration of Independence signed?
Answer: At the bottom.

25) History
Question: What did Mahatma Gandhi and Genghis Khan have in common?
Answer: Unusual names.

via Miss Cellania

The Web back in 1996-1997

Back in 1996 the Web was starting to gain some serious momentum, but it was still just a few years old. Now in 2008, looking 12 years back into the past of the Web can be a both nostalgic and entertaining experience.

To give you some perspective, in 1996… didn’t exist yet.

In January 1996 there were only 100,000 websites, compared to more than 160 million in 2008.

The web browser of choice was Netscape Navigator, followed by Microsoft Internet Explorer as a distant second (Microsoft launched IE 3 in 1996).

Most people used dial-up Internet connections with mighty speeds ranging from 28.8Kbps to 33.6Kbps. Highly modern 56Kbps modems would arrive in 1997.

People had only recently started to switch from 640×480 to 800×600 screen resolutions.

go to Curious?Read to see the rest, trust me, it's worth it!

Still bored? Here's another site with great stuff to read!